Лейди Гага открива музей на Майкъл Джексън

Лейди Гага открива музей на Майкъл Джексън | StandartNews.com

Провокативната певица Лейди Гага планира да открие музей в чест на покойния Майкъл Джексън с вещи, принадлежали на Краля на попа, възлизащи на стойност от 1, 25 милиона паунда, които Гага е купувала през годините, съобщава в. Мирър.

При всяка възможност скандалната певица увеличава своята колекция от вещи на Джексън. Сред покупките й има поне 55 вещи на Краля, включително и емблематичното кожено яке от видеото към хита " Thriller" от 1983 г. и ръкавицата, инкрустирана с кристали Сваровски, за която плати 117 800 паунда.

Според певицата Кралят на попа не трябва да бъде забравян. Самата тя съхранява всички свои сценични костюми, затова похарчила милиони, за да събере дрехите на Майкъл и да се убеди, че те ще се съхраняват правилно и ще получат нужното внимание.

Певицата планира да дава всички приходи от музея за благотворителност. "Причината да купя костюмите на Майкъл е в това, че моите сценични костюми означават много за мен. Вярвам, че те носят енергия и спомени. Вярвам, че енергията на феновете остава в тях. Исках да запазя това за себе си", споделя Гага.

В момента 27-годишната звезда се чуди за мястото, където да бъде издигнат музеят. Тя обмисля градчето Гари в Индиана, където започва кариерата на Майкъл Джексън, Ню Йорк или Лос Анджелис, в близост до неговото имение "Невърленд". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай