Леонсия спряла дъха на Ван Дам с каскади

Милото показва акробатката в "Ол инклузив", която денем е медицинска сестра в "Пирогов"

Леонсия спряла дъха на Ван Дам с каскади | StandartNews.com

Калин Сърменов е подготвил поредната си изненада за зрителите на "Ол инклузив" по Нова. Този вторник той ще представи Леонсия Докузова, която е акробат, каскадьор по душа, но денем бие инжекции в "Пирогов", понеже по трудова книжка е медицинска сестра.

За нея казват, че макар да изглежда крехка на вид, е много смела. Освен това е издръжлива - след дежурство неведнъж е тичала на представление, където изпълнява рисковани номера без осигурителни въжета.

Повече от 20 години Леонсия редува операционни зали с циркове, опера и дори екшън филми. Най-голямото й преживявани са снимките във филм с Жан-Клод ван Дам. В един от филмите му тя изпълнявала сложни каскади, а Ван Дам през цялото време се притеснявал за нея заради високата степен на риск. Екшън героят дори я поздравил специално за работата й след края на снимачния ден.

Леонсия има двама пораснали синове, с които пътува и работи в Япония, Корея и Египет, където в някои празнични дни правят по 7 представления на ден.

Маги Халваджиян поканил Леонсия още преди месеци - когато шоуто "Ол инклузив" било още в зародиш. Тя казала, че с радост ще участва - само да е свободна от дежурство. Пред Милото тя ще прави опасни номера с обръч без никаква подсигуровка.

В "Ол инклузив" ще гостува Веселин Маринов, който ще изпее "Любовта, без която не можем" и "Бяла тишина".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай