Клуни плюе Ди Каприо и Кроу

Клуни плюе Ди Каприо и Кроу | StandartNews.com

Джордж Клуни разруши имиджа си на добряк и скандализира Холивуд с изказвания за колеги. В най-откровеното си интервю досега актьорът оплю Леонардо ди Каприо и Ръсел Кроу, но похвали Брад Пит. В трансформацията си тв мачо до холивудска звезда от най-висок ранг Клуни винаги е демонстрирал симпатичния си характер, но след изповедта си за списание "Ескуайър" той може да се нареди сред някои от най-неприятните звезди в бизнеса, са коментарите по случая.
Клуни разказва как е преминал през враждата си с Ръсел Кроу, който е известен скандалджия. Той беше определил Джордж като "предател", говорейки и за Харисън Форд и Робърт де Ниро. "Тогава наистина ме разсърди. За кой, по дяволите, се мисли? Иска да е Франк Синатра", коментира Джорджи. По-късно обаче Ръсел се извинил на колегата си и дори му изпратил книга с поезия и си признал, че бил сгрешил.

Клуни развенчава и Леонардо ди Каприо. Според него по-младият му съперник за женските сърца се обгражда с неподходящи хора. Двамата дори играеха баскетбол заедно, преди да зачеркнат приятелството си. Дори тогава обаче Клуни се дразнел от аверите на Ди Каприо, които често разваляли мача. "Несъответствието между претенциите им и това, което говореха, ме накараха да се замисля колко е важно да имаш някого в живота си, който да ти казва как стоят нещата. Не мисля, че около Лео има подобна личност", категоричен и безкомпромисен е Клуни.

Той обаче поздравява приятеля си Брад Пит, че е издържал геройски изтощителните снимки на филма си "Световна война Z". Двамата се срещнали в Лондон и изпили доста водка, а Брад се оплаквал, че снимките за малко щели да го убият. Клуни подчерта, че Брад, а и други актьори като Бил Мъри, не влизат в социалните мрежи, които ги прави по-малко достъпни и по-загадъчни. "Защо за Бога трябва да си в Туитър?", възмущава се Клуни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай