Киркоров кръсти тайно сина си

11-месечният Мартин стана православен християнин в манастир

Киркоров кръсти тайно сина си | StandartNews.com

Москва. Филип Киркоров тайно кръсти сина си Мартин вчера. На тържествената церемония били само най-близките роднини и приятели на звездата.
Киркоров извърши ритуала тихо и далеч от журналистите в Савино-Сторожевския манастир в Подмосковието. Колата на Филип с детето и двама свещеници спряла непосредствено до църквата. Единадесетмесечният Мартин в началото бил много спокоен, но после се разплакал. Когато обаче кръстникът, шоуменът Андрей Малахов, близък авер на таткото, го взел на ръце от купела, бебешокът веднага млъкнал. Кръстница станала една от доверените приятелки на певеца.
Журналистите позвънили на Филип да го поздравят с хубавата новина, а той отвърнал с думите: "Много благодаря! Това е твърде важно събитие за моето семейство!".

Този път руският крал на попа реши да избегне предишната си грешка, когато заради кръщенето на дъщеря си Алла-Виктория затвори черквата "Св. Илия пророк" за други посетители точно на Цветница миналата година. Освен това по молба на Киркоров цялата околност беше претъпкана с охранители, които следяха папараци да не се крият из храстите. Това предизвика негодувание сред църковния клир. На паметния ден за дъщеричката Алла-Виктория бяха дошли най-близките приятели на знаменития й баща. Алла Пугачова бе заедно с Максим Галкин, до тях бяха певицата Ани Лорак, Лолита Жасимин, Валентин Юдашкин. Тогава кръстници на малката станаха Малахов и певица, която нямаше нищо общо с шоубизнеса. Злите езици говорят, че именно тя е сурогатната майка на момиченцето. Филип Киркоров и до днес държи името на майката в строга тайна.

Феновете на Филип си спомнят, че той обяви новината, че е станал за втори път баща, при това на момченце, миналата година след концерта му в София. Тогава първи за щастливото събитие научиха 6-те хиляди зрители, препълнили зала 1 на НДК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай