Кидман: Бях дете, когато се омъжих за Том

Кидман: Бях дете, когато се омъжих за Том | StandartNews.com

Том Круз понесе поредния удар в любовта - този път от бившата си съпруга Никол Кидман. В интервю за списание "Венити феър" актрисата прави жестока равносметка за първия си брак.

"С цялото ми уважение към това, което имах с Том, но едва сега срещнах голямата си любов. Не знаех дали това някога ще се случи. Исках го, но не веднага, защото не желаех да скачам от една на друга връзка. Дълго време бях сама. Но това ми помогна. Още повече че бях наистина дете, когато се омъжих за Том. Трябваше да порасна."

По време на развода с Круз я спасява ролята й на депресираната писателка Вирджиния Улф в драмата "Часовете". "Влизайки в реката с джобове, пълни с камъни, аз избрах живота. По това време бях срината. След като изиграх Улф и нейното самоубийство, започнах да ценя света", разкрива актрисата. Тя коментира и извънредното медийно внимание и натиск, които изтърпява по време на брака й с Круз.

"Има нещо в този вид живот, което е много опияняващо - фокусирани един върху друг, заедно в балона, само двамата. Това сближава и е много романтично. Сигурна съм, че Брад Пит и Анджелина Джоли изпитват същото. Няма друг, който да те разбира, освен този, който спи точно до теб", разсъждава Кидман.

Сега тя е обърнала гръб на славата и хонорарите не я вълнуват. Никол напусна преди време Холивуд заради децата си. Тя признава: "Има много неща, от които трябва да се откажеш, ако искаш да имаш семейство."

Актрисата живее в Нешвил със съпруга си, кънтри певеца Кийт Ърбън и двете им дъщери. "Сега съм на мястото си. Винаги се изненадвам, когато отида някъде и хората знаят коя съм", разказва красавицата. В повечето случаи го изтърпява, но когато е с дъщерите си, се дразни доста, защото те задават въпроси като "Защо искат снимка?". "Но как да обясниш това на петгодишно?", пита Никол. Определя брака си с Кийт като "много спокоен". Приела е, че борбата между семейството и кариерата е вечна, защото иска да се посвети и на двете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай