Кейт Мидълтън с най-хубава усмивка на света

Виктория Бекъм пък е на върха за най-нацупена знаменитост

Кейт Мидълтън с най-хубава усмивка на света | StandartNews.com

Лондон. С идеалния принц за съпруг и с наскоро появило се на бял свят бебе, херцогинята на Кембридж Катрин разполага с изобилие от поводи да се усмихва. Затова не е чудно, че именно тя е посочена като известната личност с най-хубава усмивка в света, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на фирмата за избелване на зъби iWhite.

За 31-годишната херцогиня на Кембридж са гласували един на всеки трима от участвалите в допитването 2045 души. Виктория Бекъм обаче няма повод за радост - участниците в допитването я определят като най-намусената знаменитост. И докато моделът Кара Делевин демонстрира завидна фигура, усмивката й също не блести особено, заради което потъва в дъното на класацията.

Изненадващо чаровният холивудски актьор Райън Гослинг не е оценен по достойнство - само един процент от участниците в допитването смятат, че канадецът има хубава усмивка. Гослинг е изпреварен дори от суровия продуцент Саймън Кауъл, както и от Хари Стайлс от момчешката група "Уан дайрекшън".

Проучването разкрива още, че хората имат най-малко поводи да се усмихват на 29 години. На тази възраст служебни и лични притеснения карат индивидите да "пускат" усмивки едва по 12 пъти дневно. За сметка на това необезпокоените от грижи пенсионери се усмихват повече - обикновено по 16 пъти на ден.

Резултатите от допитването потвърждават, че мъжете са по-намусеният пол - при тях има четири пъти по-голяма вероятност, отколкото за дамите, да изкарат цял ден, без да се усмихнат. И макар да се скъпят на усмивки, представителите на силния пол не са имунизирани срещу тях - проучването показва, че усмихнатото изражение на жената ги впечатлява повече, отколкото тоалета й.

Сред жителите на Великобритания най-намусени са хората в Бристол, които при добро желание даряват околните с две усмивки на ден. Най-жизнерадостни са обитателите на Белфаст, които се усмихват по 20 пъти дневно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай