Ива Софиянска няма бавачки

Дъщерята на някогашния кмет и мъжът й Антон се вталяват ударно

Ива Софиянска няма бавачки | StandartNews.com

Ива Софиянска няма бавачки, които денонощно да се грижат за неотдавна родената госпожица Мая Божкова. Въпреки че периферни светски хроникьори заподозряха в родителска леност дъщерята на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски и снаха на бизнесмена Васил Божков, се оказа, че тв водещата се грижи за малкото съкровище като всяка средностатистическа млада родителка.

Но, разбира се, с благодарност приема помощта на двете щастливи баби - на майка си Алиса и на свекърва си Мая, на която е кръстена сладурката. Защото Ива скоро ще се върне пред камерите и иска да изглежда перфектно. Освен трите часа за разходки в парка с Мая, тя тръгна на тренировки в студиото на актрисата Евелина Борисова. Преди години именно Алиса Софиянска първа откри ефекта на хипокси терапията, по която са луди холивудските звезди и нюйоркските банкери и политици. Софиянска зариби и средната си по възраст наследничка, която още тогава влезе в "грацилна" рокля за фотосесия в списание Max само след две седмици "работа" в костюмите, разработени по проект на НАСА. Сега, след четири сеанса, е стопила два килограма от общо шестте, останали й в повече след раждането.

Ива, която се слави с дисциплинираност и решителност, вчера се е похвалила пред верни дружки: "Вече почти влизам в старите си дънки". Тя се е заканила да продължи с вакуумната терапия, докато не стопи и останалите сантиметри и не се върне към моминската си фигура. "Докато работех в телевизията, имах време само за бърза вечеря. Сега се храня по три пъти на ден", споделя Ива. За да подкрепи жена си в акцията, Божков-син също се придържа към хранителния хипокси режим - въглехидратите само до обяд, в случая винаги преди тренировка, след 19 часа никакви сладкиши и никакво смесване. Не случайно Ива и Антон са фенове на природосъобразната българска и средиземноморска кухня. "Може да се приема всичко - гладът е забранен. Но вечерята трябва да бъде толкова лека, че на сутринта да си гладен и да закусваш. Тогава денят ти изглежда по друг начин", категорична е Ева Борисова. Разследващата журналистка от "Седем часа разлика" гони модела на студиата на "Харли стрийт" в Лондон и на "Парк авеню" в Ню Йорк - пълно преобразяване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай