Гришо поиска най-милото на Маша

Акула стресна Шарапова на Карибите

Гришо поиска най-милото на Маша | StandartNews.com

Маша Шарапова разкри, че гаджето й Григор Димитров е направо луд по поршетата й. В интервю за "vanityfair" разкри, че българинът постоянно иска да кара червеното Порше 911 S4. Маша го заработи с титлата си от турнира в Щутгарт през 2012 г. Както е известно, Шарапова вече подари на хасковлията синьото "Порше", което получи в германския град, след като защити титлата си. "Давам да го карат рядко. На приятеля ми например.

Той много го харесва. Направо не мога да го извадя от колата. Но съм решила вече още по-рядко да го давам на когото и да било, тъй като знаете какво казват - даваш им да карат колата ти, а после не можеш да си намериш ключовете", добави Шарапова, докато отпиваше от чашата си вода в кафене в Манхатън. Тя добави, че червеното порше е любимата й кола. Карам я, когато мога, тя е в гаража на къщата ми в Калифорния", сподели Маша. Шарапова продължи да разказва за колите си.

"Първата ми беше хонда. Когато бях много малка, виках приятелите си и се забавлявахме с автоматичните прозорци. Но не помня някога да съм имала моя руска кола", добави Шарапова, която бе на Карибите в последните дни. Там обаче Шарапова преживя истински стрес. След като се похвали във Фейсбук с това, че кара сърф с гребло, рускинята призна за среща със страшна напаст на метри от брега. "Съвсем не ми трябваше среща с акула, когато аз плувах със скоростта на охлюв", обясни гаджето на Григор в Туитър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай