Гришо и Шарапова отмарят на Карибите

В Русия захапаха наша Маша заради сърф

Гришо и Шарапова отмарят на Карибите | StandartNews.com

Григор Димитров определено знае как да разпуска. След като изненадващо отпадна още в първи кръг на US Open, най-добрият ни тенисист отиде да отмаря на Карибите.

И то не сам, а в компанията на гаджето Мария Шарапова. Рускинята, която пропуска изцяло турнира в Ню Йорк заради контузия в рамото, публикува две снимки от почивката си. Още в събота Григор и Шарапова се отдадоха на романтична разходка край брега. Маша дори влезе във водата, за да изпрати слънцето. "Красив залез над Карибите тази вечер", написа тя под снимката си, чийто автор най-вероятно е самият Григор.

Медиите в Русия обаче моментално захапаха Шарапова за екскурзията до Карибите. Това стана заради втората снимка, която Маша публикува. На нея рускинята се е качила върху сърф в спокойната вода на Карибите и използва гребло. "Така ли се възстановяваш от травма в рамото. А може би изобщо не си контузена", пишат медиите в Русия. Други коментари пък защитават Маша. "Морската вода е най-полезна. За това Шарапова е там, а не защото симулира", пишат фенове на красавицата.

Междувременно пък във френското списание "Ду Жур" бе публикувано интервю с Мария. В него тя разказва кой е най-ужасният й спомен. "Преди години, когато отидох да живея в САЩ. Не виждах майка си много време. Това ме съсипваше. Най-хубавият ми миг обаче бе денят, в който спечелих "Уимбълдън". Любимото ми време от деня е около 5-5,30 ч. Тогава се прибирам от тренировка и имам около 1 час само за себе си. Можех просто да си седя в стаята", каза Маша. За финал тя говори и за Гришо. "Отношенията са ни супер, благодаря", завърши Шарапова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай