Гард на Киркоров преби папарак

Гард на Киркоров преби папарак | StandartNews.com

Киев. Кралят на руския поп Филип Киркоров отново попадна в скандал. Охрана на звездата разби главата на фотограф пред киевски ресторант. Папаракът, който се опитвал да заснеме певеца, е приет в болница.

Инцидентът станал след концерт на Киркоров в украинската столица. Той решил да се отпусне в местен ресторант, който както обикновено бил обграден от журналисти. Един от фотографите изтичал напред, охраната обаче го отблъснала, а самият Филип се качил в колата. След като Киркоров отпрашил, гардът замерил папарака със стъклена бутилка. Бутилката го ударила, отскочила в друг журналист и разбила прозореца на ресторанта.

"Младият мъж се е държал агресивно и не се е съобразил с исканията да се отдалечи от Филип", обясни неговата говорителка Олга Алексеева. Тя заяви, че всичко е заснето на видео и може да се види. Тя също е била там и го е попитала за коя медия работи. "Последва груб отговор: "А вас какво ви интересува?" Беше ясно, че е настроен за скандал. Докато Филип се прощаваше с гостите си, охраната няколко пъти го помоли да се отстрани и да не се намесва, но той се преструваше, че не разбира руски език. Тогава охраната хвърли по него пластмасова бутилка, изобщо не беше стъклена. Никой не се е целил в главата му. Филип винаги е давал автографи и ако някой фен е поисквал снимка, той се е съгласявал. Охраната си вършеше работата - да държи агресивни хора далеч от Филип", обясни още говорителката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай