Гала стана голфър, Венета нищи клюки

Блондинката ще се меси в живота на брадърите, българската Моника Белучи влиза в ТВ7

Гала стана голфър, Венета нищи клюки | StandartNews.com

Гала има нова страст. Водещата на "На кафе" е станала фен на голфа, докато разпускала през едномесечния отпуск на предаването. "За първи път се отдадох на пълна почивка. Останах в затворен комплекс и не мръднах оттам.

Започнах да играя голф. За съжаление се запалих във втората половина на ваканцията и нямах време да се усъвършенствам. Остават ми още няколко урока, за да мога да взема зелена карта. Тя ще ми даде достъп до всички лицензирани игрища", похвали се русата чаровница пред "Здравей, България". Гала сподели, че през новия сезон очаква сериозни вълнения. "Ще има нов формат на "БИГ Брадър" - нещо като подгряване. Зрителите ще могат да виждат какво се случва и ще надничат през прозорците на стъклената къща, където ще има шестима обитатели. На финала - победителят ще влезе в къщата с виповете", разкри тя.

Изненади готвят и по TВ7. Пищната Венета Харизанова и пиарката Ива Екимова са новите лица, които ще водят шоуто "Жените говорят". Те ще занимават дамите с най-любопитните клюки от света на звездите и ще дават съветите за красота всяка събота от 12 до 15 часа от 7 септември. "Когато дойде предложението, взех решението за два часа", казва носителката на титлата "Мисис България 2011". Ива пък е убедена, че спойката помежду им ще се получи. И двете дами не се притесняват от суеверието, че която омъжена жена стане водеща на женския блок, я грози развод. "Мога да обърна нещата в добрата светлина", отсече Харизанова. А в неделя на екран пак ще са Мая Савова и Жени Калканджиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай