Гаджето на Роналдо отряза "Плейбой"

Гаджето на Роналдо отряза "Плейбой" | StandartNews.com

Мадрид. Ирина Шейк се прочу със свалянето на дрехите си, но твърди, че никога няма да се снима за сп. "Плейбой". Руският модел направи това признание, след като позира полугола за друго мъжко списание - "Искуайър". "Модел съм на бельо, но имам класа.

Миналата година "Плейбой" ми предложи адски много пари, но казах, че няма начин да се снимам за тях", казва приятелката на Кристиано Роналдо в интервюто за новия брой на "Искуайър". "Наоми Кембъл и Клаудия Шифър го направиха, но в края на кариерата си и се получи доста изискано. Аз се считам за момиче от корицата, но никога няма да се снимам за някое евтино списание", добавя тя.

В интервюто моделът също така говори за любовта си към високите токчета и късите блузки. Ирина, която утре навършва 26 г., твърди, че когато била по-малка, момчетата не я харесвали и й се подигравали заради по-тъмния цвят на кожата й. Тя го дължи на покойния си баща, който е от татарски произход. "Обичам да нося обувки с високи токчета още от 10-годишна. Но първо се влюбих в късите блузки. Съучениците ми доста се подиграваха. Казваха нещо от рода на: "Я вижте, толкова е кльощава, а ходи на кокили". Аз обаче си носех каквото си искам, а мнението на хората не ме интересуваше, както и сега. Момчетата в училище никога не ме харесваха. Заяждаха се и заради тъмната ми кожа", обяснява моделът. Според нея никоя глупачка не би могла да си осигури дълга и успешна кариера. "Никой не иска да работи с глупаво момиче. Трябва да имаш красива душа и тогава хората ще продължават да ти обръщат внимание", убедена е тя.

Ирина и звездата на "Реал" (М) Роналдо са заедно от началото на 2010 г. Твърди се, че през февруари миналата година двамата се сгодили. Навръх Свети Валентин португалецът хванал самолета от Мадрид до Ню Йорк и паднал на колене пред възлюбената си. Според техен приятел майката на играча Долорес иска сватбата да бъде в семейния дом в град Фуншал на о-в Мадейра. Най-вероятно младите ще се вземат на 12 юли. На 17 юни 2011 г. звездата на "Реал" М стана баща на момче - Кристиано Роналдо-младши, от неизвестна майка. За наследника се грижи Долорес, която непрекъснато пътува между Испания и Португалия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай