Неделя,

Фарел Уилямс с първото 24-часово видео към парчето си Happy

От: Failed to load user -
2516
Фарел Уилямс с първото 24-часово видео към парчето си Happy
A
A
A

Един от най-популярните музикални продуценти и певци в САЩ - Фарел Уилямс, който има редица световни музикални хитове в момента, представи поредния любопитен проект, който претендира да е първият правен някога 24-часов видеоклип към песен. Става въпрос за новия клип към парчето Happy (Щастлив), на сайта 24hoursofhappy.com, където се върти 24-часовият запис на видеото към парчето му Happy от анимацията Despicable me 2.

Песента Happy всъщност е с продължителност около 4 минути, което по прости сметки означава, че мащабният проект е съставен от 360 нейни повторения, като всяко е придружено от видео с танцово изпълнение на различен човек. В проекта се появяват известни лица, сред които комедийният водещ Джими Кимел, актьорът Стив Карел, баскетболистът Меджик Джонсън и други.

Сайтът е пборудван с простичък интерфейс и позволява да превъртате видеото, тъй като все пак не се очаква да му посветите 24 часа, дори и да ги имате. Освен това има опция за споделяне на всяко от изпълненията във Facebook и Twitter, за коментиране, а можете и да прочетете какво останалите мислят за продължаващото денонощие музикално видео.

Happy, както и заглавието подсказва, със сигурност създава настроение, така че зареждането на сайта 24hoursofhappy.com може да се препоръчва като терапия за усмихнат ден.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията