Фарел Уилямс с първото 24-часово видео към парчето си Happy

Фарел Уилямс с първото 24-часово видео към парчето си Happy | StandartNews.com

Един от най-популярните музикални продуценти и певци в САЩ - Фарел Уилямс, който има редица световни музикални хитове в момента, представи поредния любопитен проект, който претендира да е първият правен някога 24-часов видеоклип към песен. Става въпрос за новия клип към парчето Happy (Щастлив), на сайта 24hoursofhappy.com, където се върти 24-часовият запис на видеото към парчето му Happy от анимацията Despicable me 2.

Песента Happy всъщност е с продължителност около 4 минути, което по прости сметки означава, че мащабният проект е съставен от 360 нейни повторения, като всяко е придружено от видео с танцово изпълнение на различен човек. В проекта се появяват известни лица, сред които комедийният водещ Джими Кимел, актьорът Стив Карел, баскетболистът Меджик Джонсън и други.

Сайтът е пборудван с простичък интерфейс и позволява да превъртате видеото, тъй като все пак не се очаква да му посветите 24 часа, дори и да ги имате. Освен това има опция за споделяне на всяко от изпълненията във Facebook и Twitter, за коментиране, а можете и да прочетете какво останалите мислят за продължаващото денонощие музикално видео.

Happy, както и заглавието подсказва, със сигурност създава настроение, така че зареждането на сайта 24hoursofhappy.com може да се препоръчва като терапия за усмихнат ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай