Емили Торн отмъщава жестоко

Емили Торн отмъщава жестоко | StandartNews.com

Емили Торн продължава своя път към "Отмъщението" във втория сезон на хитовата поредица, който стартира тази седмица по Нова. В новите епизоди тя ще разкрие още по-мрачни тайни от миналото и ще предприеме още по-коварни ходове към целта си.

Какво ще се случи

Емили открива майка си. Оказва се, че Грейсънови са замесени в нейното изчезване. Тя пък е била омъжена за мистериозен бял мъж, убил баща й. В живота на Емили ще се появи и още един човек от миналото - загадъчният Ейдън Матис, който също има важна роля в нейния план. Той ще се намеси и в чувствата й към Джак Портър, който поема по пътя на своето отмъщение. Докато с Аманда се радват на новородения си син, опасното минало на баща му и непокорното поведение на Деклън ще му създадат проблеми. Смъртоносни събития ще преобърнат драстично живота му. Даниел Грейсън пък застава начело на "Грейсън глобал". Семейният бизнес го изправя срещу мистериозни организации и коварни конкурентни. Емили обаче продължава да бъде част от живота му.

Към сериала ще се присъедини Уенди Крюсън. Тя ще изиграе Хелън - силна бизнес дама, която работи с героя на Хенри Черни - Конрад Грейсън.

Смъртта на Виктория Грейсън (страхотната Маделин Стоун) пък се оказва добре инсцениран ход. Тя започва да крои следващите си схеми за отмъщение. Макар че укрепва отношенията със съпруга си Конрад, докато неочаквано от миналото й се появяват хора, които ще я разтърсят из основи. "Феновете ще се радват да видят битката между нас двете. Не мисля, че Виктория е физически боец, тъй като нейното оръжие срещу хората са думите. Имаме закачка, маскирана под усмивки и смях", казва Емили.

"Тя е един от тези антигерои, които всеки би заобичал. Но никога няма да намери щастие. Тя живее само с идеята за грандиозния си план за отмъщение. Най-голямата битка е да запази верните си хора, докато върши тези ужасни неща. Емили има поведение на социопат, но има и сърце. Тя не може да раздели това, което прави, от това, което чувства", разкрива актрисата.

Любов пред камерите

Както често става на снимачната площадка, на снимачната площадка се роди любов - между главната звезда Емили ван Камп и колегата й от сериала Джош Боуман, който е в ролята на Даниел Грейсън. Заедно са от началото на 2011 г. и споделят имение в Лос Анджелис. "Той не чисти чиниите, преди да ги сложи в миялната машина. Гордее се с това, но после аз ходя след него. Харесва му, когато се ядосвам. Смята, че имам забавно изражение", споделя канадската звезда за битовите проблеми в любовта. Актрисата допълва, че половинката й винаги успява да я разсмее. Тя е щастлива с него и вече мисли за семейство, защото обожава децата. "Определено мисля, че получавам треска за бебета. Като едно от четири деца винаги съм искала пълна къща и така си представям и моята собствена. Много от приятелите ми вече са женени с деца. Често се сравнявам с майка ми, която на моята възраст вече е имала двама малчугани. Но в момента работя много и "Отмъщението" е моето бебе. И то ме лишава от сън точно колкото и едно дете би го направило."

Изглежда на Емили изобщо не й пука, че той е с две години по-малък от нея и че през леглото му са минали доста нейни колежки. В тефтерчето на Джош са записани имената на тийн идолката Майли Сайръс, покойната Ейми Уайнхаус, Каси Себо. Преди Джош пък Емили ван Камп се среща със звездата от "Дневниците на вампира" Джоузеф Морган.

Джош не спира да споделя възхищението си от съвместната работа със своята възлюбена. Едва 19-годишен той дебютира и оттогава ангажиментите му валят един след друг.

Стелла Ангелова е дубльорката на звездата

Стелла Ангелова, която стана втора в шоуто "Денсинг старс", дублира Емили ван Камп в целия първи сезон на сериала, както и в първия епизод на втория сезон. "Страхотно е да се работи с нея. А това, че се е занимавала с танци, й помогна много с хореографията на бойните сцени", сподели Стелла, когато се прибра у нас. Тя заминава в САЩ през 1990 г., където става един от треньорите на националния им отбор по художествена гимнастика. За голямата сцена я открива Рики Мартин, работи с Ник от Backstreet Boys, участва в Spanish lesson на Мадона, а Мерилин Менсън я пали в ефир. Първата й каскадьорска работа е в "Ултравайълет" с Мила Йовович. Дублирала е в "Аватар", работила е в трети и четвърти сезон на телевизионното шоу "Истинска кръв", дублирайки героинята на Деби Пелт. Участвала е и в "Трансформърс" 2.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай