Елен и Жени простиха на мъжете си

След пътуване до Испания Тачо моли Калканджиева за втори шанс

Елен и Жени простиха на мъжете си | StandartNews.com

София. Любовни вълнения разтърсиха вчера светското пространство, след като стана ясно, че две от най-обсъжданите двойки са заровили томахавките. Жени Калканджиева и Елен Колева простиха на мъжете си и ги приеха отново, оставяйки две свободни позиции на ергенския пазар.

Майонезеният бос Александър Найденов сподели в "Преди обед", че с Елен преживяват истински ренесанс. Богаташът разкри душата си, обяснявайки, че неговата патологична ревност е била в основата на разлъката им през миналата година и последвалите шумни скандали. Найденов, който вече е станал истински експерт в мъжко-женските фройдистки отношения, каза в почти прав текст, че отново е двойка с актрисата. "Кой е казал, че сме разделени?", изригна той. И разясни: "Всичко стана по моя вина - заради необмислени постъпки, мотивирани от нелогични решения, базирани на квазифакти." Той сподели, че част от поводите за ревност, които му е давала хубавата Елена, са били в неговата глава. Призна, че много пъти заради това се е държал неджентълменски. "Моята крайност е факт. Едно е да ревнуваш партньора си от негова постъпка, друго е от това, което би могло да се случи. Просто снимах филм. Сега имаме прекрасни отношения. Изчистени от тази трова. Хванах последния влак тъкмо когато щяхме да счупим гърнето", рече Найденов. Той призна, че психолог му помага да лекува проблемите с доверието. "Ревността е слабост. Победата над нея е голяма - все едно да спреш цигарите, дрогата". Сега с Елен са уточнили кой, какво и как може да прави - просто говорили на един език. "Доверие му е майката, съобразено с индивидуалността на партньора и разумни компромиси", сподели разковничето Найденов.

Още един разкаял се мъж беше приет от жена си. Тачо и Жени Калканджиева ще си дадат втори шанс, призна тв водещата пред сп. Love style. Решението взели, след като той се върнал от Испания, където живеят родителите му. Жени разказва, че Тачо е осъзнал грешката си и я е помолил да заживеят отново заедно.

"Обсъдихме, че не е хубаво заради подобна глупост да се провалим. И двамата ще направим компромис и ще се опитаме да се променим", признава брюнетката, която има 4-годишен син Георги от съпруга си. Тя му е простила изневярата със Зорница Линдарева. "Въобще не съм ревнива. Това се случва във всяко семейство и е етап във всяка връзка. А и на мъжете им е простено. Повече ме обиди, че се допусна да стигне до медиите. И някакви хора дадоха интервюта за лични неща, които засягат семейството и детето ми", разкри още Жени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай