Джерард Бътлър, Салма Хайек, Аарън Екхарт на снимки у нас през 2014 г.

Джерард Бътлър, Салма Хайек, Аарън Екхарт на снимки у нас през 2014 г. | StandartNews.com

София. И през тази година България е сред топ дестинациите за снимки на холивудски продукции - вече са уговорени няколко големи кино проекта, които ще бъдат заснети у нас.

Една от лентите, които ще бъдат заснети у нас, е продължението на трилъра от 2013 г. Olympus Has Fallen (Код: Олимп) - London Has Fallen (Лондон падна). За него в София очакваме Аарън Екхарт (Aaron Eckhart) и Джерард Бътлър (Gerard Butler), както и австралийската актриса Рада Мичъл (Radha Mitchell).

В началото на април в България ще кацнат и Бен Кингсли (Ben Kingsley) и Салма Хайек (Salma Hayek), които са част от актьорския състав на американския филм The Septembers of Shiraz по едноименния роман от 2007 година.

През юни пък у нас ще пристигнат Жулиет Бинош (Juliet Binoche) и Уилям Дефо (Willem Dafoe) за снимките на новата европейска продукция Nadie quiere la noche (Никой не желае нощта).

За съжаление, следващата част на екшъна The Expendables (Непобедимите) вероятно няма да бъде заснета в България. Макар че Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) похвали родното студио Ню Бояна, той сподели, че условията в страната ни не са толкова благоприятни, колкото преди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай