Джеф Бриджис преследва мъртъвци

Райън Рейнолдс партнира на Джеф в комедията "РПУ "Оня свят"

Джеф Бриджис преследва мъртъвци | StandartNews.com

Триизмерният екшън "РПУ "Оня свят" доста прилича на филма "Мъже в черно", казват познавачите. А като прибавим и факта, че Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс изпълняват главните роли, то забавлението е гарантирано.

Те играят две ченгета, пратени от агенцията от отвъдното да защитят света ни от все по-унищожителните създания, които отказват мирно и кротко да преминат в отвъдното. Шериф Рой Пулсифер (Бриджис) е обиграно ченге от "РПУ "Оня свят", специализирано в преследването на бродещите из света на живите мъртъвци, преобразени като обикновени хора. Мисията му? Да арестува и изправи пред закона престъпниците, които се опитват да избягат от правосъдието, като се крият сред нищо неподозиращите жители на Земята. Скоро язвителният Рой се сдобива с нов партньор - бившия детектив Ник Уокър (Рейнолдс). Той е печеното ченге, но е убит по време на работа и преселването му на оня свят протича по необичаен начин. Двамата трябва да превъзмогнат недоволството от съвместната си работа и да се научат да бъдат истински екип. Когато разкриват схема, която може да сложи край на живота такъв, какъвто го познаваме, Рой и Ник са изправени пред задачата да възстановят космическия баланс... Или да гледат как разярените мъртви души поемат по грешен път в тунела към задгробния свят.

Филмът е режисиран от Робърт Швентке ("Бесни страшни пенсии"), а продуценти са Нийл Мориц и Майкъл Фотрел (поредицата "Бързи и яростни") и Майк Ричардсън ("Хелбой II: Златната армия"). Кевин Бейкън, Стефани Зостак, Лари Джо Кембъл, Джеймс Хонг, Майк О'Майли, Робърт Книйпер и Мариса Милър са останалите в актьорския екип.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай