DILOV.info: Кукери гонят джендъри

ГЕРБ да събере незасегнатите от грипа и да ги поведе на евроизбори

DILOV.info: Кукери гонят джендъри | StandartNews.com

Такъв грип ме тресна, уважаеми, че 3 дни по ред не бях човек, а водка. Твърдо 40 градуса! Наистина усърдно се криех някой да не ме изпие...  Та с леко размътено от температурата съзнание мисля, че получих някои важни прозрения относно вътрешната и външната политика, народопсихологията и всичко останало. Под „всичко останало” най-вече трябва да се разбира защо не ми пуска онази сервитьорка от ... Все едно от къдe!  Отговорът ме връхлетя с мистична сила: Защото съм грозен. Толкова съм грозен, че когато минавам нощем през Лъвов мост, травеститите се правят, че чакат трамвая! Но ... това си е мой проблем,  докато всички имаме общи, животрептящи и животоналежащи, както се казва, проблеми. Един от тях, вън от съмнение е новото предаване на Стойчо Керев по БНТ2. Защо се разстрои толкова българското фейсбук-човечество от това, че по БНТ2 ще има предаване за езотерика, тайнства и загадки – 
трудно ми е да разбера.  

При положение, че 9/10 от народа търка картончета, чете всяка сутрин какво е предсказала баба Ванга и допуска, че БСП е лява партия?

Разбира се, интелигентните хора можем да имаме резерви към името – „Тайното познание”, което всъщност е търговски привлекателен синоним на „отсъствие на познание”,  но чак да приравняваме бедния Стойчо с бабичката, която хвърляла съчки в кладата на Ян Хус?!

А, като казах Хус, та се сетих! Миналата седмица отбелязахме годишнина от самозапалването на Ян Палах. За чехите 19 януари е ден за възпоминание на жертвите на комунизма. Но се чудя... изгарянето на Ян Хус не е ли подходящ за ден за отбелязване на жертвите на католицизма. Не съм сигурен кои са повече, честно! Ето още една тема за Стойчо: колко народ са изтрепали кръстоносните походи и колко колективизацията в Съветска Русия? Аз мисля, че такива предавания са полезни. Те може би дори ще се осмелят да навлязат в дълбоко езотерични води и да решат въпроса коя или какво е първата дама на България. Защото в Конституцията ни няма подобен термин, в единния държавен протокол – също. Може би има „някъде там”?! А „може би са те”?!  До там се напрегнаха нещата, че Волен сравни Цветанов с Аденауер, а Нинова  - Елена Йончева с Жана Д`Арк!

На този фон фактът, че на мен ми хрумна, че „първата дама” е синоним на БСП е нищо. Аз може би съм чул „правата дама”.  По стихотворението на Радевски „Към Партията” –„Ти права си, когато съгрешиш дори...”  По-тревожно от това има ли първа или права дама и далеч ли се намира от центъра е защо българите с толкова радост се нахвърляме да разкъсваме хора и теми, за които нямаме никаква представа?

Така стана и с горката учителка, която казала на децата: Някои не вярват, че хората сме стъпили на Луната - и ги пратила да четат конспиративни теории! Докато си лежах, прочетох поне 30 съсипващи коментара за бедната даскалица - и повечето от тях са направени от хора, които познавам. И тях ги обединява не само това, че аз ги познавам, но и че претендират да са либерални, природолюбители, пламенни демократи и същевремено прагматични пазители на човешките свободи. Например, нападат Стойчо (без да са гледали предаването) хора, които горещо ми препоръчваха да се лекувам със средства от времето, когато средната продължителност на живота е била 28 години! На опита ми да им припомня, че най-много Витамин Це се съдържа в ампулите „Vitamin С”, те се разстроиха, млъкнаха намусено и сега няма да ми говорят с месеци. Нищо, тъкмо ще мога да се посветя на някои окултни явления, с които предаването на Стойчо непременно трябва да се занимае.

Например - желанието на Волен Сидеров „всеки да каже колко пола признава”. Имат се пред вид бъдещите кандидат-евродепутати. Това е важно предложение. Както  и настояването му да се намали стойността на един евромандат на 5%, което  - практически – не намалява нужния брой гласове за избирането на един депутат, но нейсе! Сега за броя на половете: явно Сидеров  има пред вид думата „джендър”, която вече се използва за всичко. Дори освен джерман, вече има и джендър за дъжд! Т.е. не биологичните, а социалните полове. Щото билогичните полове са ясни. Няма какво да ги декларираме! Но обявяването на социалните полове ми се струва най-подходящо да се проведе на  фестивала „Сурва” в Перник. Тази година чакат над 9000 участници от 10 страни! Страхотно ще е -  щом се декларира някой джендър,  наши и братски кукери тутакси го подгонват и го натирят далеч от територията, чааак при прословутите Ирански травестити! Тях българските патриоти бяха припознали за основен враг миналата година, ако помните.

Няма го вече онова полагащо се уважение на патриотите. Ето, телевизия Алфа се оплака, че за 19-минутно интервю по БНР прекъсвали Сидеров точно 63 пъти... Сега да не смятам, че ме цепи глава, ама прави нещо като на всеки 20 секунди са го прекъсвали. То не е било интервю, било е „скреч” явно. Но жанрът  не отменя изискването за повече сериозност към патриотите!
Вижте, сериозно, кои сме ние, та да пречим на хората да си живеят в своето средновековие. Може би така трябва, 

може би това е великата шаячна правда

Светът отдавна не се дели на богат Север и беден Юг. Светът се дели на интелигентни и глупаци. И въпреки разпространеното мнение, глупакът живее лесно и щастливо само в руските народни приказки. И само там или Бог му помага, или говореща щука. Общо взето руснаците май от Бердяев насам не правят разлика...

Дали пък притеснението на Борисов от предстоящите евроизбори не идва от това. Както се е задало и БСП, и патриотите ще се борят на изборите основно с миграцията и джендърите. Дали ще е с кукери или с евродепутати, смея да кажа с еднаква ефективност! Другите, които ще пратят представители в Европарламента са ГЕРБ и ДПС.  И те, май за пръв път в най-новата ни история, на тези избори ще защитават не толкова либерални и евронародняшки позиции, а ... нормалността.

Мисля, че ГЕРБ никога не са се виждали в ролята на защитници на нормалността. Те дойдоха на крилете на антисистемното опиянение и в момента сами се изненадват колко много са постигнали. И малко безпомощно се оглеждат някой да им светне нова посока. А пък, според мен, може и да е от температурата, де,  отговорът е в самия въпрос: нормалността.  Аз, ако бях на мястото на Цветанов, щях да отворя листата на ГЕРБ след 8-а позиция - за всички политически партии и движения, които говорят нормално по европейските проблеми. Не врещят, не пищят, не им трябват черен арап и три синджира роби, за да са юнаци... Впрочем, знаете ли, че тази история с Крали Марко и Черен Арап си е чист пи ар, едновремешен джендър някакъв, който трябвало да отклони вниманието от факта, че Марко загива, биейки се на страната на турците?! 
Та, предложението ми е ГЕРБ да събере незасегнатите от грипа на оглупяването и да ги поведе на евроизбори.  Да се включат в  общата листа в изборите  и „могъщите пет” от жълтите павета, и земеделци има прилично останали, има и разни недозагинали демократи от началото на прехода. Общо със сигурност ще вземат поне 10-11 мандата. Това ще е разгромяващ резултат в полза на нормалността и най-вече тя няма да остане да бъде бранена единствено от ДПС. Просто скъпичко ни излиза, ако са само те. Е, колко пък да е скъпо, ще каже някой?! Ами... колко да е скъпа една съдебна система, според вас?

Добре де, знам, че тези теми са ви скучни – ето, обявиха номинациите за Оскарите!  Драго от „Дарик” (имаха 26-годишен рожден ден, да им звъннете, ако сте забравили!) вика: „Фактът, че  First Man няма номинация за нищо значимо, само подкрепя тезата на учителката от 38-о за стъпването на Луната”. Затова пък политически коректният пълен шийт „Черната пантера” е номиниран за „най-добър филм”!

Вдебиляването на Америка е необратим процес и мисля, че Мексико тайничко се радва на стената, която Тръмп се напъва да им постори.

Ами ако се окаже заразно?!Съжалявам, но – както обичайно   повечето новини са кофти! 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай