Диана и Тервел - любов и след "ВИП Брадър"

Диана и Тервел - любов и след "ВИП Брадър" | StandartNews.com

София. Диана Ненова и Тервел Пулев са една от най-популярните спортни двойки у нас. Те са успели, красиви. И затова са много одумвани. Особено след участието на олимпийския медалист във "ВИП Брадър". Шоуто предизвика коментари за отношенията между боксьора и съквартирантката му - певицата Лияна. Повдигна и въпроса как реагира половинката му. Тв провокацията обаче не успя пред силата на чувствата, железния характер на Тево и любовта му с Диана.

Пред "Стандарт" двамата говорят открито за живота си след шоуто и своето бъдеще. Ненова обаче отказа коментар за ситуацията около волейболния ни национален тим и решението на селекционера Марчело Абонданца да не я повика за предстоящата световна квалификация.

Обичта е на първо място

- Как преценявате участието на Тервел във "ВИП Брадър"?

- С него очаквахме подобна сюжетна линия от продуцентите още преди да е започнал форматът. Имаше леко подвеждане от страна на Тервел, но впоследствие той показа ясно, че се е отдръпнал от Лияна. А и го каза директно в ефир по време на LIVE, така че не може да бъде изрязано от екипа в Нови хан. После не им остана нищо друго освен да монтират две-три ситуации с романтична музика, колкото да имат какво да коментират. Като цяло представянето му бе безупречно освен спорните моменти с Лияна. Хубаво е да се знае, че този риалити формат е прекалено нагласен и манипулиран. По-късно с него разбрахме, че повечето от останалите съквартиранти са много близки приятели с продуцентите, което обяснява доста неща, ако може човек да чете между редовете.

- Има ли нещо, което научихте за него след този риалити формат?

- Научих за него, че умее да се владее в ситуации, в които малко хора биха излезли толкова позитивно и мъжки. Нито веднъж не влезе в каквито и да е интриги.

- Как се чувствате като член на боксовата фамилия Пулеви?

- Радвам се, че съм част от тази фамилия, дори и без да имам официален брак с Тервел, имаме дете. Това са хора, доказали се не само като упорити професионалисти, а и като хора, човеци. Калоян също започна да осъзнава постепенно какво представляват татко му и чичо му и е горд с тях!

- Боксът или волейболът владее семейството ви?

- На първо място в нашето семейство е любовта. Ако говорим за спорт и двата са на почит. Като цяло всички сме твърдо "за" спорта независимо какъв е той. Важното е да се спортува, дори и любителски.

- Как виждате вашето бъдеще и това на Тервел в спорта?

- Не правим дългосрочни планове, но се трудим здраво. Така сме постигнали успехите си досега.

- Защо се върнахте от Азербайджан?

- Причините да напусна Баку бяха свързани изцяло с пари. Не съжалявам, че така се развиха нещата. Всяко зло за добро.

- Как се чувствате в румънския "Динамо?

- Добре. Най-големият плюс е, че съм близо до София и мога често да се прибирам. Това е и основната причина да избера да играя там този сезон. Букурещ е много хубав град. Има доста развлечения за деца, което е важно за сина ми Калоян.

- Какви са целите пред отбора?

- Тимът си е поставил високи цели. Основната е да станем първи в шампионата.

- Все пак ще кажете ли нещо за националния отбор?

- Пожелавам на тима много успехи. Вярвам, че ще се класираме за световното първенство догодина. Това ще е една много голяма крачка нагоре за родния волейбол. Момичетата го заслужават, както и цяла България. Призовавам всички българи и фенове на нашата игра да подкрепят отбора и да се борят заедно със състезателките. Ще кажа също, че аз лично нямам никакви проблеми с момичетата. Между нас няма интриги. Напротив, имаме приятелски взаимоотношения.

Тя е жената

- Защо решихте да участвате във "ВИП Брадър"?

- Точно в този момент трябваше поне месец да бъда извън боксовата зала заради счупване на дясната ръка. Приех и защото на мен самия ми беше любопитен този експеримент.

- Какво научихте за себе си след шоуто?

- Разбрах, че съм изключително толерантен към околните, колкото и да минават границата те на моменти. Също, че в сравнение с останалите съквартиранти съм много по-издръжлив на различните ограничения, които наложи форматът. Научих много неща за невербалната комуникация. Усетих как съквартирантите променят своето поведение спрямо тактиките и настроенията в къщата. Мисля, че това е един безценен урок, който получих.

- Съжалявате ли за нещо?

- Не съжалявам за абсолютно нищо.

- Съквартирантите всъщност радваха ли се на спортистите в къщата или приказките за това, че се прекланят пред успехите ви бяха поза?

- Някои от тях все още не са наясно за титлите, които сме донесли на България. Но това не е било проблем. Смятам, че спортистите вътре показахме доколко сме хора. Не сме парадирали с постиженията си. Вътре бяхме просто хора.

- Как Диана прие решението ви да влезете в шоуто?

- Не беше особено очарована за влизането ми във "ВИП Брадър", защото беше наясно, че продуцентите ще заложат на провокации с цел някакъв скандал.

- Какво ви каза, когато излезе?

- Когато се видяхме, коментирахме това, как форматът е бил отразен извън къщата. Обясняваше ми за неща, които ние вътре не сме знаели. Например "любовен триъгълник" и други подобни манипулации за зрителите.

- Кога ще направите стъпката към олтара?

- Въпреки че Диана е жената, която много обичам, аз не възприемам гражданския брак за необходим. Мисля, че са други начините да покажеш любов и обич.

- За какво говорите повече у дома - за волейбол или бокс?

- Коментираме всякакви спортове. Нито единият от двата не взима превес. Аз харесвам волейбол.

- Как приемате факта, че Диана избра да играе в Румъния?

- Много се радвам за нея и затова, че вече играе в "Динамо" (Букурещ). Така имаме много повече възможности да се виждаме, а и Румъния ми допада като държава в сравнение с Азербайджан.

- Какво ви харесва в нея?

- Това, че е упорит човек. Показала го е в спорта. А и е много умна.

- Какво е бъдещето ви в бокса?

- Плановете ми са да се включа в професионалния бокс, организиран под "шапката" на АИБА (AIBA PRO BOX), чрез който запазвам право да участвам на всички турнири и състезания на международната организация (АИБА) включително и олимпийските игри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай