Чарли с три ангелчета на Хаваите

Чарли с три ангелчета на Хаваите | StandartNews.com

Чарли Шийн изглежда изобщо не се е отказал от ергенския и разгулен живот, въпреки че стана дядо.

Звездата от "Двама мъже и половина" бе засечен на почивка с три сексапилни млади дами. Шийн нарича червенокоската, блондинката и брюнетката своите "ангели", също както е във филма Ангелите на Чарли", и така предизвиква завистта на мъжете по цял свят. Актьорът винаги е бил известен с дивите си нрави, а преди време разбуди интереса към себе си още повече като приюти две свои много красиви приятелки. Според близки до звездата, той живее в Калифорния с порно актриса.

Стейси Киблър отмъщава на Клуни

Раздялата с Джордж Клуни изглежда е тежко преживяване за приятелките му, защото след като се видят изоставени, те започват да демонстрират по всякакви начини сексапила си. Първо беше Елизабет Каналис, която малко след разлъката им, засне убийствена фотосесия, с която сякаш му казваше: "Виж какво изпусна!" Сега я последва и последната муза на актьора кечистката Стейси Киблър. Тя се появи на корицата на американското списание Line. "Уау, Стейси е неузнаваема. Драматичното преобразяване от очарователно към диво", пишат пък редакторите на "Пийпъл". "Беше толкова забавно да опитам различни и по-драматични визии. Почувствах се като актриса", споделила Стейси.

"Взаимоотношенията приключват. Това е част от живота. Винаги съм казвала, че когато една врата се затваря, друга се отваря. Много съм развълнувана за следващата глава от живота ми", каза след раздялата Стейси, но все пак някои си мислят, че тази фотосесия не е случайна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай