бТВ пуска ново предаване със Светослав Иванов

бТВ пуска ново предаване със Светослав Иванов | StandartNews.com

София. От 19 октомври по бТВ тръгва ново предаване с водещ Светослав Иванов. „120 минути" ще се излъчва в праймтайма на телевизията всяка събота от 17:00 до 19:00 часа.

„Предаването ще бъде спокоен и различен поглед върху живота ни и всичко, което му влияе. А то може да бъде както в родопско село, така и на „Уолстрийт", в Лондон или в Бейрут", пишат в съобщение от медията.

От него става ясно, че зрителите също ще могат да задават въпроси на гостите в предаването, като ги запишат с уебкамера или телефон.

Необикновените личности, влезли в новините през седмицата ще имат възможността да разкажат подробно своята история в модула „Герой".

Екипът ще предложи нов поглед към събитията от същата дата в миналото, отразени в bTV Новините, като проверява дали дневният ред преди години все още е актуален. „Въпрос наВреме" ще даде възможност на факторите, отговорни пред българското общество, да дадат своето обяснение за неспазените си обещания.

В последния сегмент на предаването - „Роуминг" – чрез ексклузивни видео връзки из цялата планета зрителите на bTV ще се запознават с неочаквани личности, шокирали България и света.

Светослав Иванов е част от екипа на bTV Новините от 2007 година. Той е автор на десетки документални филми, интервюта и репоражи от горещите точки на света, сред които Ирак, Иран, Либия, Палестина, Израел, Ливан, Демократична република Конго и много други. Носител е на множество престижни награди на гилдията, негови статии са публикувани в някои от най-авторитетните печатни издания, сред които британския вестник „The Independent". Лауреат на стипендията „Reham Al-Farra" на Организацията на Обединените нации през 2012 г. Носител на наградата „Робер Шуман" на Европейската комисия за разследването си „Полумесец в Короната" за ислямските движения в Лондон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай