Блясък и минипола на Нова година (снимки)

Роклите са с пайети и кристали, извадете летните дрехи

Блясък и минипола на Нова година (снимки) | StandartNews.com

Нова година е зад ъгъла! За да не изпадате в стрес точно на 31 декември, се подгответе още отсега. Най-важното е тоалетът, защото ако той е окей, всичко друго се напасва според него. Първо трябва да изберете стил, който подхожда на вашата личност и фигура. Всъщност голяма част от новогодишните рокли са къси с пайети в семпли кройки с втален силует или разкроена пола. Деколтетата са най-разнообразни - прави или v-образни, с презрамки или без, с ръкави или без, а обикновено роклите са отрупани с камъни. Полата ви трябва да е къса, за да танцувате по-лесно. Ако изберете дълга рокля, добре е да блести с пайети или кристали, а асиметричната форма е за предпочитане. Дългата цепка също е за предпочитане. Материите също трябва да са съобразени със специалността на случая - идеален избор са бродирана дантела, тюл, мек шифон, пайети и органза.

Цветовете са синьо, розово, лилаво, черно, червено, сребърно и златно. Секси роклята трябва да е комбинирана със секси токчета. Ако дрехата е отрупана с пайети, изберете семпли аксесоари, за да избегнете претрупване. Новогодишната нощ трябва да е бляскава и искряща. Ако се появяват съмнения за тоалета в последния момент, винаги може да се спасите, добавяйки нещо бляскаво. Дами,

извадете малката черна рокля

от гардероба си и я обновете със златни или сребърни детайли. Вместо да се втурвате да купувате нов тоалет, за който ще се чудите дали е подходящ, заложете на познатото. А и в малката черна рокля винаги ще изглеждате добре. Можете да я обновите, като сложите аксесоари в празничните цветове сребърно или златно и ще се получи супершик тоалет. Тъй като много жени ще заложат на подобен тоалет обаче, може да се окаже, че изобщо не сте оригинална. Красива рокля в телесен или бежов цвят ще ви отличи от морето на черното. Ярките цитрусови цветове също не са само за лятото. Нито пък минироклите, с които прекарахте цялата ваканция. Ако ви е студено, пробвайте я с черен чаропогащник и черно поло или пък черни аксесоари.

Експериментирайте с тъкани и със забавни принтове. Кожени рокли, поли или панталони си пасват идеално със сака с различни щампи. Може да включите и други цветни акценти в тоалета си като шарени чорапи, стига само комбинацията да е правилна. Всъщност ярките цветни чорапогащи могат да придадат свежест на много тоалети. Ако роклята ви например е в бяло, черно, бежово, един ярко изпъкващ цвят ще привлече вниманието.

Ако искате разнообразие - захвърлете роклите и изберете вталено сако и панталони, украсени с малко цвят или големи бижута. И няма да е нито скучно, нито твърде елегантно. Има един таен трик за

оптично удължаване на краката

което е и супермодно решение за Нова година - панталони и обувки в еднакви десени или цветове. Горната част може да е всякаква, дори и поло. Не си мислете, че летните дрехи не стават за зимата. А ако искате да покажете повече от себе си, например стройни крака, късите панталонки от лятото са вашият избор. Носете ги с дебел чаропогащник, в какъвто и да е цвят. А ако комбинирате със сако, сте много секси и много шик.

В гардероба на всяка жена винаги има някоя ексцентрична дреха, купена от разпродажба, която никога не е носена. Е, сега е моментът. В тази категория спадат и гащеризоните. Можете да ги декорирате с бижута, а коланът, който да подчертае талията, е задължителен.

Спасителен вариант, ако нямате време и желание да обикаляте магазините, е да се облечете обикновено, но към визията да добавите готино цветно сако. Покажете и малко крака с минижуп плюс високи токчета и визията ви ще срази всеки мъж. Всъщност е напълно достатъчно да сте с впити панталони и високи токове, с това никога не може да се сбърка, както с малката черна рокля.

Визията за Нова година е важна дори ако си останете у дома. Няма нужда да сте по пижама. Смешно е и да сте по вечерна изискана рокля. За това си поиграйте с пропорциите и стиловете. Смесете например къс ежедневен пуловер и дълга пола. Получава се изискан тоалет, който няма да изглежда, че сте се постарали твърде много.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай