Берлускони се оженил тайно

Щастливката е 28-годишната Франческа Паскале

Берлускони се оженил тайно | StandartNews.com

Рим. Силвио Берлускони се е оженил тайно за младата си годеница Франческа Паскале, пише в. "Кориере дела сера". Новината идва от приближена на бившия премиер и честа гостенка на партита във вилата му край град Аркоре.

Маристел Поланко твърди, че двойката се е венчала в църква, намираща се в пределите на имението на Берлускони. Церемонията е била на 8 или 9 октомври, но е запазена в пълна тайна от медиите. Самата Поланко била поканена, но не присъствала, защото точно тогава раждала сина си.

Засега 77-годишният Берлускони и Паскале не са потвърдили новината. Ако подобна брачна церемония действително е имало, то тя е била по-скоро със символичен характер. Причината е, че технически Берлускони все още не е финализирал развода си с втората си съпруга Вероника Ларио, с която се раздели през 2009 г. От това време датира аферата му с неаполитанката Ноеми Летиция. Тогава италиански медии съобщиха, че младата дама била толкова близка с Берлускони, че го наричала татенце. Тези дни пък Летиция роди първата си рожба - малката Беатриче. Това накара медиите да отбележат на шега, че Берлускони е вече деденце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай