ТК "Локомотив-98" приема големия турнир на КАИ НТЛ

ТК "Локомотив-98" приема големия турнир на КАИ НТЛ | StandartNews.com

Пловдив. Тенис комплекс "Локомотив-98" в Пловдив ще е домакин от 19 до 21 септември на големия турнир от календара на КАИ НТЛ. Надпреварата ще започне със срещите на сингъл мъже на 19 септември.

В събота се стартира с финалите при отделните възрастови групи при сингъл мъже и мачовете при жените, а веднага след финалите ще стартира и схемата при двойките мъже.

Женският финал и финалният мач при двойките мъже са опеделени за неделя сутрин, а едновременно с тях ще започнат срещите от заключителния OPEL CUP при смесените двойки. Подробна програма е публикувана в Наредбата за турнира на официалния сайт на лигата www.ntl.bg

На този турнир ще бъдат излъчени победителите в годишната ранглиста на КАИ НТЛ при двойки мъже и шампионите на OPEL CUP при смесените двойки. Това ще е последния турнир от календара на лигата преди финалните Мастърси в отделните възрастови гупи при мъжете, при жените и в престижната Мастърс група.

Именно в Пловдив ще стане ясно къде ще отиде Голямата награда при двойките мъже – кои ще са щастливците, които ще пътуват до красивата Виена и ще имат възможността да гледат на живо ERSTE BANK OPEN - турнир от календара на ATP. Тук ще разберем и коя ще е смесената двойка шампион на първия OPEL CUP.

Наградата за тях е пътуване до романтичния Париж и посещение на последния Мастърс 1000 от календара на ATP. Отново в Пловдив, ще станат ясни имената на тенисистите, които ще играят на финалните мастърси на лигата в отделните възрастови групи при мъжете и жените, от където ще бъдат излъчени победителите на КАИ НТЛ индивидално за 2014-та.

В събота вечер, на плейърс партито ще бъде изтеглено името на късметлията от играта на лигата – „Уикенд за двама в Кемпински Гранд Арена Банско". Ще бъдат обявени носителите на наградите на козметичната марка CLINIQUE за „Най-активна тенисистка" и „Най-проспериращи тенисист и тенисистка".

По време на турнира на разположение на участниците ще бъде и най-предпочитаният партньор за тенисистите – машината за подаване на топки Spinfire2.

Официалното награждаване на шампионите при двойките мъже и смесените двойки за тази година ще се състои в неделя, веднага след последния финален мач при смесените двойки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай