Софиянци са №1 в турнира на "Стандарт" и Fibank

Софиянци са №1 в турнира на "Стандарт" и Fibank | StandartNews.com

София. Младите таланти на тениса от София са №1 индивидуално в държавния турнир за купите на "Стандарт" и наградите на Fibank.

На отлично подготвените кортове от домакините от СК "ДЕМА" при момчетата до 14 г Ивайло Керемедчиев (СК ДЕМА) победи Венци Иванов (ЛС) с 6:1, 6:2, а при момичетата Сара Маздрашка (ОК "Спорт") срази Елена Кралева ("Галакси" Бургас) 6:0, 6:0. На двойки титлите са за Катрин Александрова (СКБ)/ Росица Павлова (СБС) и Ивайло Керемедчиев (СК "ДЕМА") - Йоан Гърбачков (Локо Пд).

Призьорите получиха наградите си от Илона Станева (на снимката), директор Маркетинг и реклама във Fibank и Мариана Ненова, главен съдия на турнира, който бе под егидата на новата кампания на "Стандарт" - "Спортните чудеса на България".

"Да подкрепяме българския спорт и младите спортни таланти за нас е кауза, каза при награждаването Илона Станева. - От години подпомагаме дейността на БОК, генерален спонсор сме на Българска федерация по ски, както и основен спонсор на Българската федерация по лека атлетика.

Fibank финансира и подготовката на млади таланти за участието им в Олимпийски игри, както и спортни прояви в България, насочени към младежи и деца - турнири за деца по различни видове спорт, състезания "Спорт за всички", организиране на художествени изложби и конкурси на спортна тематика".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай