СНИМКИ: Лятото на Маша и Гришо

СНИМКИ: Лятото на Маша и Гришо | StandartNews.com

Двойката разпуска край райските плажове на Лос Кабос

Не беше толкова отдавна, когато Мария Шарапова си устрои почивка в Мексико, и по точно в Канкун, за себе си и своите приятелки. Но този уикенд на брега има романтичен характер - само вижте колко внимателно Григор маже гърба на своята половинка със слънцезащитен крем! Буквално след края на "Уимбълдън", за да заредят сили, Мария и Гришо се отправиха на почивка в Мексико. По всичко личи, че отдиха им върви превъзходно. Дори натрапчивите папараци не са в състояние да нарушат удоволствието на влюбената двойка. Двамата спокойно събират тен, плацикат се във ваната и отпиват коктейли. А от време на време позират за снимка. Маша е със сив бански. Долната част има класическа форма и по никакъв начин не предизвиква някакви неудобства, както беше в Канкун, когато руската тенисистка бе изловена как постоянно го намества по тялото си.

Звездната двойка разпуска в Лос Кабос - райско кътче с най-хубавите плажове в света. Мястото има какво да предложи както на туристи търсещи уединение, така и на такива, които жадуват за нощен живот.

Гришо определено се чувства добре във водата. По-рано днес хасковлията пусна забавно клипче как плонжира с мини ракета в басейн. Каскадата му бе оценена като "много опасна" от феновете му. "Това е настилката, която предпочитам... за да се гмуркам", написа Димитров във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай