Skype спасява Гришо и Маша

Skype спасява Гришо и Маша | StandartNews.com

Трудно е да се отдадам едновременно на връзката си с Григор и на професията си. Това разкри топ тенисистката Мария Шарапова пред вестник „Билд ам Зонтаг".

Тя сподели, че двамата опитват да се виждат между турнирите или на самите състезания, където участват заедно. Другия вариант е Skype и по телефона. Двамата са заедно в италианската столица Рим, където участват на силен турнир.

„При нас е същото като при други двойки. Много хора работят там, където партньорът им не живее. Не е лесно да имаш такава връзка, когато се опитваш да се отдаден на професията си. За тенисистите е още по-трудно, защото ние пътуваме наистина много. Освен това кариерите ни изискват много тренировки, дисциплина и следователно много саможертва от нас. Но това е единственият начин да стигнеш до върха. Гледаме да се виждаме възможно най-често между турнирите или на турнири, на които играем и двамата. Освен това често се чуваме през Skype или телефона. Понякога е малко трудно заради часовата разлика, но винаги намираме начин", призна рускинята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай