СК ДЕМА с коледен семеен турнир по тенис

СК ДЕМА с коледен семеен турнир по тенис | StandartNews.com

Изиграха се първите две групи при най-малките, а в неделния бяха по-големите в семейния турнир по тенис на СК ДЕМА.

В турнира взеха участие и имена като водещия спортен журналист Крум Савов, както и състезателката на ДЕМА и миналогодишна Европейска отборна шампионка - Денислава Глушкова. Доста активно трениращи състезатели и настоящи професионалисти премериха сила на тенис корта.

С един участник до 10 години на 1-во място се класираха Борислав и Калоян Кирилови, които спечелиха срещу Мартин и Латин Латинчеви. В групата до 12 години на финала спечели отбора на Николай и Андреа Юрукови. Те се наложиха над Божидар и Любомир Грегови.

В неделния ден в третата група победите станаха Ивайло и Емил Дечеви, а втори останаха Надежда и Петко Петкови.
Последната 4-та група беше много равностойна и всички мачове бяха доста оспорвани, а участниците показаха страхотни умения. борба и желание за победа. В нея победите станаха състезателите на СК ДЕМА - Ивайло и Никола Керемедчиеви. На финала те победиха Пламен и Росен Мишулеви.

На 3-то място завършиха други представители на ДЕМА - Никола Димитров и Тедоора Колева, който с добри игри прескочиха групата, но загубиха от братя Иво и Никола. От другата страна на 3-то място се класира Латин Латинчев, който взе участие и с по-големия си син Симеон.

За всички участници имаше греяно вино и чай, а всички призьори получиха грамоти и предметни награди - бутикови вина от Винарска Изба - Бонония Естейт, които са и партньори на СК ДЕМА!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай