Шарапова и Григор отмарят на Балканите

Шарапова и Григор отмарят на Балканите | StandartNews.com

Не играя за България заради олимпиадата, заяви Димитров

Тази година ветровете на любовта ще отведат най-нашумялата тенис двойка Мария Шарапова и Григор Димитров в Черна гора. Идеята за лятна отмора на тузарския курорт "Св. Стефан" идва не от друг, а от самия Новак Джокович, пише "Курир". Припомняме, че Ноле и неговата любима Йелена Ристич минаха под венчилото миналата година на пищна церемония, която се състоя именно там. Вече няколко дни семейството на сръбския ас се препича по плажовете именно на скъпарския остров и може би очаква гости. Все още не е известно кога Маша ще посети "Св. Стефан", но определено няма да е сама. Дългокраката рускиня ще се възползва от задаващите се почивки, за да открадне малко време за нея и Гришо.

Междувременно Гришо отхвърли твърденията, че играе за България в турнира за купа "Дейвис" заради правото да участва на олимпийските игри в Рио. Най-добрият български тенисист определи участието си като въпрос на гордост. "Много се спекулира с факта, че участието в националния отбор дава право на класиране за олимпиадата в Рио, но за мен винаги е огромно удоволствие за играя за България. Обичам моята страна, горд съм, че съм българин и винаги се вълнувам, когато се връщам вкъщи", каза хасковлията.

Късно снощи Димитър Кузманов откри мача за България срещу Люксембург от Купа "Дейвис" срещу Уго Настаси. След него на корта излезе и Димитров срещу Жил Кремер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай