Пуснаха ВИП билетите за Garanti Koza Sofia Open

Пуснаха ВИП билетите за Garanti Koza Sofia Open | StandartNews.com

Организаторите на престижния тенис турнир Garanti Koza Sofia Open обявиха, че вече са в продажба и ВИП билети за състезанието, което ще се проведе в София от 30 януари до 7 февруари 2016 година.

Тези билети са в сектор „А" на зала „Арена Армеец София" и притежателите им получават освен най-добрите места и кетъринг.

За първите три дни на турнира (30 януари – 1 февруари) цената на един ВИП билет е 100 лева за ден. За 2,3 и 4 февруари, когато ще се проведат двубоите от първия, втория кръг и четвъртфиналите, стойността на талоните е 150 лева. За последните три дни на състезанието от категория „АТР 250" цената на билета е 200 лева, информираха от eventim.bg, в чиято мрежа се разпространяват пропуските за турнира.

Има и седмичен ВИП билет, който струва 1000 лева.

Както е известно обикновените билети за турнира са в продажба от края на декември 2015 година. Цените им варират от 10 лева за първите три дни, до 80 лева за първа категория по време на полуфиналите и финалите (6-7 февруари). Седмичните билети са на цени от 70 до 280 лева, в зависимост от зоната в залата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай