Пиронкова се развихри в кухнята

Пиронкова се развихри в кухнята | StandartNews.com

Маги Малеева триумфира на "Уимбълдън" при легендите

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова заряза тренировките и реши да се развихри в кухнята. Пловдивчанката публикува снимка в "Инстаграм" с гозбите, които тя е забъркала. В почивката след "Уимбълдън" Цвети сготви спагети със сос и домати с моцарела и песто. "Менюто днес от шеф Пиронкова", написа Цвети под фотото.

За съжаление българката падна с едно място в световната ранглиста след обновяването й днес. Тя вече е под номер 42. Големият спад е при мъжете, където Григор Димитров изхвърча от Топ 15 на света. Хасковлията падна още в трети кръг на "Уимбълдън" от Ришар Гаске и не успя да защити 720-те точки от полуфинала миналата година.

България все пак има шампион на "Уимбълдън". Това е Маги Малеева, която с нейната партньорка Рене Стъбс триумфираха с титлата от турнира на легендите. Във финалния двубой българо-австралийското дуо реализира обрат с 3:6, 7:5, (10:8) срещу Мартина Навратилова и Селима Сфар.

Ноле научи Серина на балкански танци

Победителите в "Уимбълдън" Серина Уилямс и Новак Джокович се разтанцуваха на шампионската вечеря, която е традиционна за "Олд Инглънд Клъб". Серина блестеше в красива рокля, а Ноле в елегантен костюм. Това не попречи на Джокович типично по балкански да хване за ръка американката и да изиграят импровизиран танц на победата точно пред трофеите. На пищната церемонията присъстваха роднините и треньорите на двамата тенисисти. Минути след победата на Джокович над Федерер, сърбинът и жена му се прегръщаха в тунела на централния корт, а испанецът мина покрай тях с наведена глава. Веднага тръгнаха коментари, че сърбинът е проявил неуважение. "Няма нищо такова. Аз не бях унил. Просто се нуждаех от време и душ", каза Федерер пред "Ню Йорк Таймс". Междувременно британският пилот от Формула 1 Люис Хамилтън не е присъствал на финалите на "Уимбълдън" заради дрескод. По правило всеки мъж трябва да е с вратовръзка, сако и официални обувки. Хамилтън пък е бил с шарена риза и шапка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай