Никол сияе в скута в Гришо

Никол сияе в скута в Гришо | StandartNews.com

Българинът и Шерцингер на парти с криминалист

Григор Димитров продължава да събира черни точки. Днес в социалните мрежи се завъртя любопитна снимка. На нея новата любов на родния тенисист Никол Шерцингер му е седнала удобно с скута по оскъдно облекло. Певицата сияе от щастие, докато Григор нежно прокарва ръка по бедрото й. По друго време може снимката щеше да е хубава, но вместо да се съсредоточи върху тренировките си поне за предстоящите турнири, то Гришо отново криви от пътя.

На фотото с тях е и Адам Родригес, който нашумя с ролите си в популярния американски сериал "От местопрестъплението: Маями". Въпреки че не е официално, в Холивуд се говори, че той е обратен. В мрежите се появи и друга снимка. Тя явно е от друга вечер на Гришо и Никол по дискотеките, след като двамата са с други дрехи. На нея е и шведът Йохан Йортегрен, който е един от треньорите в щаба на Григор.

А всъщност, докато Гришо, подобно на родните футболисти, се забавлява по нощните клубове, световният номер 1 в тениса Новак Джокович за пореден път доказа, че трябва да бъде уважаван. Сърбинът се отказа от участие на турнира в Дубай заради проблем с очите миналата седмица. "В момента ходя при специален доктор. Целта ми е да се възстановя максимално бързо, за да мога да играя с националния отбор за купа "Дейвис". Дано успея", разкри Ноле, който бе и на кръщене в родината си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай