НА ЖИВО: Григор Димитров - Марко Трунхелити

НА ЖИВО: Григор Димитров - Марко Трунхелити | StandartNews.com

В момента Григор Димитров играе втория си двубой на тазгодишния Australian Open, като се очаква безпроблемна победа за хасковлията, който е в отлична форма. Съперник му е Марко Трунхелити (№210 в света). Григор спечели първия сет безпроблемно (6:3). Димитров загуби втория сет (4:6). Гришо взе и третия сейт, като вече е на сет от мач с Роджър Федерер в следващия кръг.

Гледайте НА ЖИВО ТУК.

Българинът потегли с 6-3 7-6(8) 6-3 срещу Паоло Лоренци в мач, който не изпъкна с качество, но пък осигури на таланта ни така необходимата трисетова победа след едничкия ден за почивка, който той имаше след финала в Сидни.

Трунхелити пък за първи път играе в основната схема в Мелбърн. Аржентинецът спечели битката на квалификантите срещу Йозеф Ковалик с 6-4 7-6(1) 7-5 на старта на турнира.

Срещата на Григор Димитров срещу Трунхелити е трета в програмата на корт №6 в сряда. Мачовете започват в 2:00 ч., а преди двубоя на първата ни ракета има един женски и един мъжки сингъл – Ана-Лена Фрийдзам – Кианг Ванг и Доминик Тийм – Николас Алмагро. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай