Маша: Гришо е истински мъж

Маша: Гришо е истински мъж | StandartNews.com

Шарапова признава, че българинът я кара да се чувства щастлива

Мария Шарапова очаква с нетърпение старта на новия сезон и участието си на турнира в Бризбeйн (4-11 януари). На кортовете в Queensland Tennis Centre ще видим и Григор Димитров. "Обичам атмосферата там. В Австралия е лято и повечето от хората почиват. Приятно е да се разхождаш или пък да седнеш в някое кафене. Има всичко", споделя гаджето на Гришо. Руската тенисистка разкрива, че е много щастлива от факта, че любимият й човек разбира чувствата й.

"Това е част от живота ми, която искам да запазя за себе си. Важно е да съхраниш част от личното си пространство, защото животът на известните спортисти е изложен на показ пред всички. Изпитвам огромно уважение към него като човек и е хубаво да сме ежедневно заедно без да мислим за това, което правим като професионалисти и да имаме други интереси. Ако си щастлив и един човек ти носи щастие, трябва да го цениш колкото се може повече", добави тя", обяснява Маша.

"Ще участвам в Бризбейн за трети път и винаги се радвам да идвам тук, защото това е един от турнирите, в които осъществих един от първите си пробиви на голямата сцена. Има много публика, а кортовете са супер. Феновете оценяват хубавия тенис", каза Григор.

Шарапова за пореден път се изказа ласкаво за приятеля си Григор Димитров. Руската прима в тениса говори пред свои фенове в социалната мрежа "Туитър", като не избегна нито един въпрос, свързан с личния й живот. Един от последователите й я попита дали не се притеснява, че Гришо е по-малък от нея. "Разликата ни не е толкова голяма. Аз съм на 27, а той на 23. Григор не е дете, а истински мъж, който знае какво иска и как да го постигне", обясни Маша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай