Италианец се пусна в мач като Гришо

Италианец се пусна в мач като Гришо | StandartNews.com

Бербатов също проспа благотворителната среща

Григор Димитров пропусна дългоочаквания спектакъл между приятели на принц Албер II и пилоти от Формула 1 на футболния терен. Най-добрият ни тенисист бе в селекцията на коронованата особа. Но за съжаление той върза здрава тенекия на фенове и организатори и не се появи изобщо на стадион "Луи II". Домакините дори му бяха подготвили фланелка, с която да защитава цветовете на отбора, чийто лидер стана Новак Джокович. Вместо нашето момче обаче на терена се появи италианецът Макс Килитано, който носеше екипа на Гришо. "Къде е Григор ли? Ами беше на терена, не го ли видяхте, даже вкара гол. Да, това беше италианският Димитров. Истинският изглежда по-добре. Той ми е приятел. В момента сигурно е в Париж и тренира за "Ролан Гарос". Там трябва да съм и аз, заминавам за френската столица утре", заяви Ноле в интервю за екипа на bTV в Монте Карло.

Димитър Бербатов също трябваше да рита и дори да бъде съотборник с Григор. И нападателят на "Монако" обаче реши да почива. Все пак той дойде на "Луи II" и изгледа двубоя от трибуните. Бербатов отказа да коментира своето бъдеще в "Монако" след твърденията, че със сигурност напуска Княжеството. "Звездите" спечелиха срещата срещу асовете от Ф1 с 3:2.
Специален гост на двубоя бе Парис Хилтън. Красавицата си лафеше от трибуните най-много с принц Албер, но после се гушна в Дидие Дрогба.

Димитров загрява с тийнейджър за Париж

Григор Димитров тренира с 19-годишния талант Танаси Кокинакис за започващия в неделя "Ролан Гарос". Българинът избра австралиеца, тъй като той му е близък приятел. Двамата играха двойки на турнира в Бризбейн в началото на годината. Жребият е утре от 12,30 ч българско време. Нашият Гришо е поставен под номер 11 в основната схема.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай