Гришо се уреди при треньора на Сампрас

Гришо се уреди при треньора на Сампрас | StandartNews.com

Българинът напредва в кухнята, хвали се със свой деликатес

Григор Димитров ще се подготвя две седмици под ръководството на Пол Анакон в Лос Анджелис. Информацията се появи в медиите отвъд океана и за момента не е потвърдена официално от нито една от двете страни. Първата ни ракета е в САЩ, след като прекара известно време из Европа след края на сезона. Той дори се прибра за няколко дни до България.
Анакон е сред треньорските светила в тениса вече две десетилетия. В средата на 90-те започна сътрудничеството му с Пийт Сампрас, което продължи седем години, а тандемът стигна до девет титли от Големия Шлем. По-късно Анакон бе наставник на британеца Тим Хенман, а през 2010 г. започна работа с великия Роджър Федерер съвместно със Северин Люти.

Както е известно, Григор Димитров ще започне сезона с турнира в Брисбейн, чието начало е на 5 януари. Преди две години там той достигна до първия си финал на ниво АТР. Все още не е ясно дали това ще е единствената му изява преди Australian Open.

Междувременно Гришо се похвали, че напредва в кухнята. Той публикува в Туитър снимка, на която сладко похапва нещо от стъклена купа. Хасковлията не разкрива каква е вкусотията, но уточнява, че я е приготвил сам. "Опитвам собственото си ястие... е добре, с малко помощ приготвено, разбира се", написа Григор под фотоса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай