Гришо: Разочарован съм, но мисля позитивно

Гришо: Разочарован съм, но мисля позитивно | StandartNews.com

Григор Димитров не скри разочарованието си от загубата от Джо-Вилфрид Цонга в Торонто, която му попречи да играе първия си финал на турнир от сериите "Мастърс 1000". Гришо изглеждаше уморен психически и физически, не успя въобще да се противопостави на мощния французин и падна с 4:6, 3:6.

"Не е лесно да преглътна тази загуба, особено като имам предвид как играх срещу Кевин Андерсън. Мисля, че Жо изигра добър мач, но аз просто не успях да вдигна летвата. Трябва да гледам позитивните неща, които се случиха тази седмица. Тръгвам за Синсинати с настроение. Нито за момент не наведох глава в Торонто, защото постигнах добри резултати", каза Димитров след двубоя.

"Представянето ни не бе на ниво. Григор ще си вземе поука и ще продължи напред още по-напористо. Играта никога не спира и трябва непрекъснато да се стремиш да се изкачваш по-високо," коментира пък треньорът на българския тенисист Роджър Рашийд. През следващата седмица той ще участва на мастърса в Синсинати, където ще почива в първия кръг. Първият му съперник ще бъде определен след срещата между намиращия се в много слаба форма през този сезон Йежи Янович и тенисист от квалификациите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай