Гришо: Радвам се, но не съм приключил

Гришо: Радвам се, но не съм приключил  | StandartNews.com

Лондон. "За мен това бе първи мач на Централния корт на Уимбълдън и съм много щастлив, напускайки го след добра игра. Уверен съм в себе си, представям се отлично и най-важното е, че играта ми върви. Исках да се забавлявам и да усетя този момент, играейки на Централния корт. Мисля, че се справих", коментира Григор Димитров след като се класира за третия кръг на Уимбълдън.

"Да, наслаждавам се на играта. Все пак човек не всеки ден е на Централния корт. Опитвах се да подбирам подходящите удари за конкретната ситуация. Австралиецът е опасен противник, който мина през квалификациите и познава обстановката, така че се радвам, че победих. Срещу всеки противник имам различна тактика и се настройвам според противника, срещу когото ще играя. Срещу Топ тенисистите трябва да показваш най-доброто", отговори Григор, цитиран от tenniskafe.com.

"Чувствам се отлично, обичам този турнир и се радвам, че за първи път съм в трети кръг на Уимбълдън, но все още не съм приключил. Опитвам се да постигам целите си, вървейки стъпка по стъпка, но все още съм далеч от реализирането им", каза още българинът.

Гришо в опит да се класира за осминафиналите ще срещне Александър Долгополов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай