Гришо падна от Надал пред погледа на "Реал"

Гришо падна от Надал пред погледа на "Реал" | StandartNews.com

Григор Димитров загуби 3:6, 4:6 срещу Рафа Надал в Мадрид. Нашето момче обаче показа фантастичен тенис и на няколко пъти вдигна трибуните на крака. Веднъж и нервите на Гришо не издържаха. Той счупи ракетата в земята и се наложи да се извинява на публиката, която го освирка.

Българинът остана без победа срещу испанеца (0:6). След три поредни успеха Гришо за първи път в кариерата си се класира за четвъртфиналите в испанската столица, но Рафаел, четирикратен шампион на "Mutua Madrid Open", не остави шанс на храбрия хасковлия. Надал играе полуфинал срещу Томаш Бердих или Джон Изнър.

Нормално, този път публиката беше на страната на своя идол Надал, но не липсваха и българи по трибуните. В ложата пък седнаха Модрич и Чичарито от "Реал". Очакваше се голямата звезда на "кралете" Кристиано Роналдо също да присъства, но той не дойде.

Гаджето на първата ни ракета Мария Шарапова също не бе забелязана на трибуните да стиска палци на своя любим. Рускинята напусна надпреварата в Мадрид на полуфиналите след загуба от сънародничката си Светлана Кузнецова с 2:6, 4:6. На пресконференция тя сподели, че вероятно ще гледа част от мача между Гришо и Надал по телевизията. Маша любезно сподели, че се чувства добре извън тениса. Тя бе предупредила WТА и организаторите на турнира, че няма да отговаря на никакви лични въпроси за Григор, което подсилва съмненията за евентуална криза в отношенията им, пише пък tennis24.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай