Четвъртък,

Гришо може да смени треньора си

От: Администратор -
2995
Гришо може да смени треньора си
A
A
A

Най-добрият български тенисист Григор Димитров може съвсем скоро да смени треньора си Роджър Рашийд, съобщават специализираните издания. Според тях най-спряганото име е на австралийския специалист Пол Анакон.

В последно време слуховете за раздяла между първата ни ракета и Рашийд се засилват все повече. Допълнителен повод за това даде и отсъствието на специалиста от турнира в Монте Карло, където неговият възпитаник достигна четвъртфинал. Друга причина за раздялата е и слабото представяне на Димитров през този сезон, в който е записвал повече от две поредни победи само на два турнира.

Анакон не е непознато име за Григор Димитров. Двамата проведоха двуседмични занимания заедно в края на миналата година. Още тогава се очакваше 52-годишният американец да остане по-трайно в лагера на Димитров, но това така и не се случи.

Връзката между Анакон и Григор е засилена и от факта, че първата ни ракета вече е в една агенция с Роджър Федерер. Носителят на 17 титли от Големия шлем работи заедно със специалиста в продължение на 3 години. Освен това американецът е бил треньор на имена като Пийт Сампрас, Тим Хенман и сънародничката си Слоун Стивънс.

В този период Рашийд призна, че има ангажименти, които не му позволяват да тренира българина, но и че го е поверил в отлични ръце. Връзката между Анакон и Григор е засилена и от факта, че първата ни ракета вече е в една агенция с Роджър Федерер. Носителят на 17 титли от Големия шлем работи заедно със специалиста в продължение на 3 години. Освен това американецът е бил треньор на имена като Пийт Сампрас, Тим Хенман и сънародничката си Слоун Стивънс.


Всички новини от категория Интервюта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията