Гришо към Маша "23 baby"

Гришо към Маша "23 baby" | StandartNews.com

Димитров си подари 1/2-финал за ЧРД в Рим

Григор Димитров си подари полуфинал на Мастърс турнира в Рим (2,88 млн. евро) навръх своя 23-и рожден ден.

Той обаче не забрави и за миг своята любима Мария Шарапова. След успеха Гришо написа върху камерата "23 baby", послание, което по всичко личи е насочено към Маша. Двамата привикнаха да си пращат любезности, използвайки фулмастера. След триумфа на рускинята в Мадрид тя драсна на камерата "Успях, скъпи".

В италианската столица хасковлията отстрани Томи Хаас с 6:2 и отказване на германеца заради болки в рамото. Така хасковлията стана първият български тенисист, който се класира на полуфинал в турнир от сериите "Мастърс". С победата си нашето момче за пръв път в кариерата си ще се изкачи до номер 12 в световната ранглиста. Гришо си заслужи чек за 135 480 евро и 360 точки за класацията, които увеличават настоящия му актив на общо 2515. Последното препятствие пред родния талант преди битката за трофея ще бъде победителят от двойката Рафаел Надал - Анди Мъри. Успее ли да се класира за финала, Димитров ще се изкачи на 11-о място, а спечели ли турнира в Рим, може дори да скочи до 9-та позиция в света.

Гришо получи специално видео за личния си празник. Автор на изненадата е момиче на име Мегън Грейс. Лентата започва със "Скъпи Григор, някои от най-големите ти фенове решиха да направят нещо малко за рождения ти ден. Надяваме се, че ще ти хареса". Видеото за Димитров включва различни обръщения и писма на почитатели от цялото земно кълбо, включително и на български език.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай