Григор върти ракета на плажа

Григор върти ракета на плажа | StandartNews.com

Българинът недоволен след труден успех в Торонто

За никого не е тайна, че Григор Димитров е способен на атрактивни изпълнения на тенис корта, но същото важи и в пълна сила, ако говорим и за плажния тенис. Американската асоциaция по плажен тенис сподели серия от интересни снимки и видеоклипове, в които Гришо, заедно със Свен Грьонефелд - треньора на Мария Шарапова и спаринг партньора на рускинята Дитер Кинделман, показват умения с ракетата и на пясъка. Кадрите са направени преди около две седмици на известния калифорнийски плаж "Хермоза Бийч".

Хасковлията обаче още не е преживял загубата от Новак Джокович на полуфинала на "Уимбълдън". "Определено боли много. Не съм седнал да разсъждавам какво ценно съм извлякъл от достигането до предпоследния етап в турнир от Големия шлем", заяви Гришо пред сайта на ATP. Българинът започна с победа участието си на "Мастърс 1000" турнира в Торонто, след като в двубой от втория кръг победи американеца Доналд Йънг с 4:6, 6:2, 6:3. "Не трябва да си позволявам спадове, особено на нивото, на което искам да бъда и да се състезавам", критикува себе си Димитров.
Късно снощи той се изправи срещу Томи Робредо, от когото има една загуба - 5:7, 1:6 в Барселона през миналия сезон. Испанецът има във визитката си 12 титли, но само една от тях е спечелена на твърда настилка, при това преди 7 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай