Григор се радва: Влязох в ритъм

Григор се радва:  Влязох в ритъм  | StandartNews.com

Ракета номер едно на България Григор Димитров спечели първия си мач на турнира в Стокхолм. Българинът надигра Филип Крайнович със 7:5, 6:3 и не скри задоволството си от победата. "Беше трудно начало. Честно казано, много съм доволен от мача, защото можеше да се развие по грешен начин. Радвам се, че избегнах загубата на първия сет и в крайна сметка продължавам напред. Не съм участвал в турнири от близо две седмици, само тренирах. Доволен съм, че намерих своя ритъм във втората част", заяви Димитров след двубоя. В следващия кръг днес Григор излиза срещу Николас Алмагро.

В социалните мрежи пък фенове на хасковлията от целия свят останаха приятно изненадани от силната игра на българина. Привържениците на Гришо го поздравиха и му пожелаха успех. "Можеш отново да спечелиш този турнир. Мъжко момче си", пише в един от постовете.

Междувременно най-големият италиански спортен вестник "Газете дело Спорт" отново припомни за раздялата на Димитров и руската тенисистка Мария Шарапова. "След Маша пропадна в бездната. Нула титли за 2015 г.", гласи заглавието на статията. Материалът е посветен на срива на Гришо в класацията на АТР. Италианската медия показва живота на Димитров и неговите любовни драми, които са попречили на прогреса му в тениса. "От новите таланти ще се превърне в един от недовършените", пише още "Газета".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай