Григор Димитров изгря във „Vogue"

Григор Димитров изгря във „Vogue" | StandartNews.com

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново зарадва феновете си, след като изгря на страниците на светско списание. Световният номер 8 засне специална фотосесия за италианската версия на „Вог" (Vogue). Това е първия път, в който българинът украсява модните издания. На Мастърса в Рим през 2014-а година той бе избран за най-стилен сред тенисистите от друго списание – GQ.

В същото време Димитров отказа участието си на турнира във Виена, който започва тази седмица. Причината е натрупана умора, след като Гришо изигра няколко силни турнира през последните седмици. Българинът призна, че е уморен и се нуждае от почивка преди последния Мастърс в Париж, както и на Мастърса на осемте най-добри в Лондон. Димитров е бил във Виена и в личен разговор с турнирния директор Хервиг Щрака е обяснил причините за късния отказ. Той изрази и надежда в бъдеще да играе в австрийската столица, където до този момент така и не е участвал.

„Радвах се много за първото ми участие във Виена. Но след многото мачове в Азия в последно време и успешната седмица в Стокхолм, физически не съм в състояние да играя тук на най-високо ниво. Разбира се, съм разочарован, че няма да участвам във Виена, но се надявам скоро отново да мога да играя тук", допълни Григор Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай