Двама от НТЛ ще гледат Wimbledon на живо

Двама от НТЛ ще гледат Wimbledon на живо | StandartNews.com

Ясни са имената на щастливците, които ще гледат Wimbledon на живо. Техните имена са Димитър Зафиров от Свиленград и Иван Лалов от София. Това се случи на специално организираната томбола „Гледай WIMBLEDON на живо". Събитието се състоя в един от ресторантите на ваканционно селище „Санта Марина"-"Viva Mare Fish & Grill". Зафиров е постоянен участник в лигата още от самото й създаване, а за Лалов това е едва трето участие, но късмета го споходи. Двамата ще гледат два дни от най-стария турнир по тенис, който тази година ще запише своето 130-то издание. Имената на победителите бяха изтеглени лично от Никола Петков - изпълнителен директор на FPI Hotels & Resorts, който им връчи Наградните ваучери.

Ето и победителите във втория NTL 300 - GREENSET SANTA MARINA SERIES, който се проведе на кортовете на ТЦ „Санта Марина" в Созопол между 6 и 8 май: Росен Марков (18-35), Емил Николов (35+), Иван Запрянов (45+) и Георги Милев )55+)- индивидуално мъже; двойки мъже - Веселин Трифонов/Григор Шопов (до 45) и Светломир Станев/Иван Лалов (45+), смесени двойки – Добромир Ганев, редовен участник в "Лидерите" на "Стандарт" и Гергана Николова.

Всички участници в турнира получиха подаръци от Bilka. Медицинското обслужване се предоставя от Алмирал Гел.
Следващият турнир от календара на лигата е в КК „Албена" и ще се проведе между 22 и 24 май. Формати на игра: индивидуално мъже, двойки мъже и смесени двойки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай