Бащата на Гришо: Капитанът е некомпетентен

Бащата на Гришо: Капитанът е некомпетентен  | StandartNews.com

Бащата на първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров - Димитър Господинов, пред бТВ отрече обвиненията на капитана на българския тим Тодор Енев, че синът му да е пропуснал мачовете с Унгария за Купа Дейвис (пряк сблъсък за класиране в първа група на зона Европа/Африка - бел.ред.), тъй като вече има необходимата бройка мачове, които се изискват, за да си подсигури участието си на Олимпиадата догодина. И го обяви за некомпетентен.

"Григор винаги е играл за България. Може би е един от малкото, които през последните четири години всяка една година е играл за България", каза Господинов.

България загуби плейофа за участие в първа група на Евро-африканската зона на турнира от Унгария. Григор оправда отсъствието си с вече изготвената си програма, а по време на самия турнир пусна в Инстаграм снимка от почивката си.

"Програмата се прави преди една година. Кой ти казва, че ще играе България за първа група септември месец? Преди една година ако сме го заели това нещо, може би програмата щеше да бъде съставена по друг начин", заяви още бащата на Григор.

По-рано през деня Илияна Раева изрази разочарованието си от решението на Гришо. Подробности - ТУК!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай