Дизайнерка нарисува Гришо

 Дизайнерка нарисува Гришо | StandartNews.com

Топтенисистът посети галерията й в София

Григор Димитров се появи в галерията на Искра Георгиева в София. Художничката пусна своя снимка със световния номер 11 в тениса в социалните мрежи. Двамата позират пред нейна творба с лика на Гришо. За своите колажи авторката е избрала още четири звезди на родния спорт - Ивет Лалова, Стефка Костадинова, Кубрат Пулев и Димитър Бербатов. Бърза разходка в сайта на арт салона показва, че картините са щамповани и върху фланелки, които всеки фен на спортните ни легенди може да закупи срещу 43 евро.

"Благодаря за незабравимата, вдъхновяваща среща и отношението към изкуството ми. Поласкана съм. За мен е чест," написа авторката към Димитров във Фейсбук.

От галерията обаче се въздържаха да дадат повече информация за посещението на Григор. През май Георгиева събра българския елит на бляскаво ревю, на което представи своя колекция. Там инкогнито се появи и Бербатов. Родената в Ловеч художничка изработва и бижута от кристали и елементи "Сваровски". Като се има предвид слабостта на Гришо към аксесоарите, е напълно възможно първата ни ракета скоро да сложи гривна, сътворена от талантливата дама. В същото време хасковлията завърши на престижната трета позиция в класирането за "Любимец на феновете". Пред него са само Роджър Федерер и Рафаел Надал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай