Събота,

Топ банските за плаж 2023

От: Агенция Стандарт -
713
Топ банските за плаж 2023
A
A
A

Модата при банските костюми по традиция следва трендовете в конфекцията и „от кутюра“. През лятото по плажовете ще властва абсолютната феерия и фантазия от цветове, рисунък, еротика, екстравагантност. Визията излъчва полюсни страсти – от спокойното и изискано ретро на високата талия до шикозната скандалност на минималистичните парчета плат върху плътта. Всичко е позволено, ако е елегантно, красиво и практично.

„Тъканите са ултра авангардни – извайват снагата и съхнат бързо, а сред водещите десени и цветове са флоралните, геометричните и експресионистичните, златото и среброто, макароните и черешите ала Долче и Габана“, коментира за „Стандарт“ дизайнерът Антоанета Кисимова, представяйки актуалната колекция Тони Ланс.

Асиметрията при целите бански стои много шик – единствено рамо разпръсква допълнителна доза романтика и женственост, еластичният галещ кожата текстил е устойчив на UV лъчи. Особено секси са моделите с панделки на чашките, под бюста и на бикините, позволяващи да бъдат регулирани според персоналните предпочитания.

Издължените „триъгълници“ в черно също могат да бъдат ситуирани по различен начин чрез презрамките, както и оригинално оформените с набори чашки в злато. В някои от вариантите презрамките просто липсват.  


Всички новини от категория Лайфстайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com