С помощта на БСП ремонтират дома за възрастни хора „Гергана"

С помощта на БСП ремонтират дома за възрастни хора „Гергана" | StandartNews.com

Варна. „От седмица парното не работи, нямаме и топла вода. Вярваме, че Вие сте човекът, който може да ни помогне". С тези Дома за възрастни хора „Гергана" посрещна варненския кандидат за евродепутат на БСП-Варна проф. Николай Джагаров.

Хората изразиха надежда, че като кандидат за евродепутат и настоящ общински съветник, който многократно е откликвал на молбите им за помощ, и този път ще успее да съдейства. „Поемам ангажимент въпросът да бъде решен, за да Ви осигурим топлина и уют по празниците", каза проф. Джагаров. Около час по-късно в Дома беше изпратен авариен екип, който да отстрани повредата в инсталацията.

Пред възрастните хора проф. Джагаров подчерта, че БСП винаги е била и ще бъде най-социалната партия, давайки няколко примера за това. „За изминалите 11 месеца правителството на Пламен Орешарски въведе Швейцарско правило, раздаде коледни и великденски добавки към пенсиите, увеличи майчинските, детските добавки за второ дете и минималната работна заплата. За Варна бяха отпуснати над 51 милиона лева, което е една четвърт от бюджета на града", обясни проф. Николай Джагаров.

Градският председател на партията Лидия Петкова обяви, че първите 15 телевизионни декодера, обещани от Градския съвет на БСП-Варна, са подарени днес на дома за възрастни хора. „До няколко седмици ще осигурим и останалите, за да имат възможност всички да гледат телевизия", допълни Петкова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай