Продуцент на Ламбо стана моден идол

Кирил Кирилов победи във фешън категория на класацията VIP Awards

Продуцент на Ламбо стана моден идол | StandartNews.com

Кирил Кирилов, който продуцираше последния земен спектакъл на Стефан Данаилов – „Актрисата“, стана моден идол на годината. Призът му бе връчен на церемонията VIP Awards. „Най-хубавото на наградите е, когато ги споделяш с приятели“, коментира Кирил Кирилов и другите отличени – Иво Аръков за водещ номер едно, Фики Стораро – за певец  на 2022-ра, Емрах – за тийн идол.

Кирил Кирилов, който стои зад хитовите монодрами на Мариус Куркински и Виктор Калев, а Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова му се доверяват до последните си аплодисменти, е силно пристрастен към стила. Той сериозно се шегува, че в предишен живот е бил дизайнер в Милано, и е съвсем категоричен, че елегантността осмисля битието. Но фешън еуфорията не му пречи да проявява съвсем аналитично отношение към визията – не като към крещяща самоцел, а като израз на светоусещане. „Модата е повече от дрехи и аксесоари с лого на световни компании, тя е пулс и ритъм в съвременния свят“, коментира Кирил Кирилов, за когото има малко по-интересни неща от биографиите и бизнеса на най-големите автори на красота и шик. „Но не бива да забравяме, че личността прави дрехата, а не обратното. Много от най-известните дизайнери работят в операта, театъра и киното, мотивирани от респекта си към класиката. Някои от най-впечатляващите постижения на Джани Версаче са в спектакли на „Ла скала“.

Неслучайно Кирил се чувства силно свързан с Милано. И понеже пътува с актьорите, играещи в постановките на неговата продуцентска компания „Ажур пико“, обича да ги изненадва с покани за специални тематични събития. Води Мария Сапунджиева на „сикрет парти“ за рождения ден на Доменико Габана - веднага след овациите за Долче и Габана на поредното им ревю. Озовават се до Моника Белучи, която веднага мило ги поздравява, до световния модел Мариано Ди Вайо, звездата на социалните мрежи Камерън Далас, който напоследък играе в сериали и филми.

Любопитството, възторгът и предаността на Кирил Кирилов към модата вървят паралелно с бизнеса му в театъра и киното. Той не само  консултира костюмите в спектаклите, но е и убеден, че рано или късно ще се впусне в сериозен моден проект. Кирил е фен на „Луи Вюитон“, „Диор“, „Бърбъри“, „Dsquared“, безкрайно уважава Армани и Валентино. Рикардо Тиши няколко пъти качва в своята страница в Инстаграм снимки на българина, облечен в „Бърбъри“.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай